Meny

Vapes.se Vapes.se logotype
Vanliga frågor (FAQ) /

Hur vi påverkas av corona/COVID-19

Vi har öppet som vanligt i dagsläget och håller full koll på Coronavirusets framfart i samhället. Självklart har vi vidtagit åtgärder för att försäkra oss om att alla vi följer alla Folkhälsomyndighetens råd för att minska spridningsrisken.

Fysiska butiker

Än så länge har vi öppet som vanligt i Lidköping och Göteborg. Vid förändringar meddelas detta på vår Facebooksida. För tillfället har vi stängt av våra smakstationer, samt lagt undan de nikotinfria e-juicer som tidigare har kunnat testas. Alla kundytor desinficeras kontinuerligt och handdesinfektion finns för dig som kund i kassan, vilket vi kommer att be samtliga att använda innan betalning och felsökning. Givetvis fyller vi på med varor som vanligt kontinuerligt.

Personal får inte vara på arbetsplatsen om denne känner symtom. Personal provar inte kunders e-cigaretter och kunder får ej testa personalens. All närkontakt med kunder så som handskakningar eller liknande är strikt förbjudet under denna perioden. Varor som skickats från vårt centrallager till butikerna har hanterats av personal som också följer rutiner gällande handhygien, desinficering och liknande åtgärder.

Vi vill även uppmana våra butikskunder att om ni känner er krassliga – håll er hemma för vår personal och andra kunders skull. Vi finns även online, så det är bättre att beställa där i så fall under denna perioden.

Onlinebutik

Vi har laddat upp med extra många varor på lager och kan leverera lika snabbt som vanligt. Vår lagerpersonal har strikta regler gällande hygien och sanering, för att säkra upp leveranser till er kunder och till våra butiker. Än så länge har inte postgången inom Sverige påverkats nämnvärt.


Publicerad: 2021-01-05
Uppdaterad: 2021-01-05
Letar du efter guider om hur du använder våra produkter?