Returer

Här finner du vårt returformulär. För att underlätta returprocessen ber vi dig att än en gång gå igenom de köp- & leveransvillkor som godkändes vid ditt köp.

Vi svarar inom 1-2 arbetsdagar till din angivna e-postadress. Vid frågor, kontakta oss.

Returformulär

Returformulär
Ange det namn som ordern lades i. Det är endast du som står som beställare som kan hantera din order.
Ange den e-postadress som ordern lades med.
Om frågan gäller en befintlig order, vänligen skriv ditt ordernummer här. Du hittar det på ditt kvitto som skickades via e-post.
Exempel: Eleaf iStick 75W Mod
På din originalförpackning står ett serienummer, oftast utmärkt med 10-15 siffror med beteckningen S/N (Serial Number). Detta underlättar och snabbar upp reklamationsprocessen.
Om det är flera stycken av en vara, skriv det då här.
Ångerrätten gäller inte för e-juice, då dessa klassas som livsmedel.
Vid ånger: Vid distanshandel får du enligt lag öppna en vara för att kolla på den, men om det uppstår repor, kladd, synliga märken eller liknande så innebär det att ångerrätten bryts. Detta innebär inte att du får använda den dock, endast kolla på den. Förpackningen ska vara i nyskick och alla tillbehör måste vara med för att vi ska kunna ta emot returen.
Ångerrätten gäller inte för använda produkter.
Om du har en defekt produkt eller något som inte fungerar som det ska, beskriv då utförligt vad som är fel, vad du har testat och hur det började hända. Om du ångrar en vara, vänligen skriv anledning. Vi kan komma att efterfråga bilder/filmer för att snabba på reklamationsprocesser.
Vår åldersgräns gäller alla köp oavsett vara och vi erbjuder inte kundsupport till någon som är minderårig. Vid behov utför vi ålderskontroll via begärande av legitimation.
När du kontaktar Vapes.se via e-post, så lagras ditt e-postärende och din kontaktinformation hos oss. Detta är nödvändigt för att vi ska ha möjlighet att slutföra ditt ärende och för att kunna kontakta dig om det skulle vara behov för uppföljning. För mer information, se vår Integritetspolicy.
Sending
© Vapes Lidköping AB erhåller alla rättigheter.