Meny

Vapes.se Vapes.se logotype

E-cigaretter (Vape)

E-cigaretter, som även kallas för vape är ett modernt alternativ till cigaretter och kan passa dig som vill sluta röka eller dra ner på nikotinet.

Den största skillnaden är att vape inte innehåller samma skadliga ämnen som traditionella cigaretter, samt att det finns många olika smaker och nikotinstyrkor att välja mellan. Vi på Vapes har ecigg som passar alla, med över tusen olika e-juicer att välja mellan; så det finns något för alla vare sig du är ecigg nybörjare eller vaping entusiast. Dessutom finns elcigg i alla prisklasser, alltifrån billiga ecigg och lyxigare bra elektroniska cigaretter.

Våra rekommenderade e-cigaretter & vapes

Se hela vårt sortiment av e cigg startkit: Köp vape online i Sverige

Eleaf iStick Pico 75W TC Kit

Vår populäraste e cigg

Eleaf iStick Pico Kit är vår absolut mest sålda vape genom tiderna. Trots att den har många år på nacken är den mångas favorit, då den stödjer många olika coils och har lång livslängd.

Uwell Caliburn G

Lättanvänd & enkel e cigg utan inställningar

Uwell Caliburn G är en liten e cigg i podsystem-format som aktiveras när du andas in. Fyll på med vape juice och inhalera via munstycket. Enklare än så blir det inte!

Vaporesso Swag 2 Kit

Liten elcigg med inställningar

Swag 2 Kit från Vaporesso är en liten men reglerbar elektronisk cigarett som låter dig justera inställningarna precis som du vill ha det.

Vaporesso Luxe 2 Kit

Kraftfull ecigg med mycket ånga

Vaporesso LUXE 2 Kit är ett kraftfullt e cigg startpaket som går upp till hela 220 W och rymmer 8 ml ejuice.

Kamry K1000 Plus

Stilren vape pipa

Kamry K1000 Plus är en vape pipa som rymmer 3,5 ml e-juice och kräver inga inställningar. Fyll på och puffa på.

Aspire Pockex

Smidig vape pen – ecigg i pennformat

PockeX AIO har funnits hos oss i många år och fortsätter vara ett populärt val bland nybörjare. En vape pen som är enkel att använda.

[algolia_product_categories_start]

[algolia_product_list id=”popular_kits” filter=”popular_kits” header=”Topplista e-cigaretter” info=”Våra kunders favoriter bland vårt utbud av vape.” button=”Se alla våra e-cigarretter” link=”/kategori/startkit/”]

[algolia_product_categories_end]